E-Boda a lansat Full Stream, gadget de streaming de pe telefon pe TV cu functie dual display

de Radu Eftimie | 10 aprilie 2014

E-Boda a prezentat astazi, in cadrul unui eveniment dedicat, un gadget pe care multi dintre voi il veti gasi cel putin interesant. Este vorba despre Full Stream, un device ce imita ca design un stick de date si permite conectarea prin wireless a device-urilor (telefoane, tablete, PC-uri) la un televizor cu port HDMI.

Utilizatorii pot reda continutul de pe device-ul mobil pe un televizor, transformandu-l intr-un Smart TV. De asemenea, Full Stream are functie dual display, ce ofera posibilitatea de a naviga in continuare pe smartphone, tableta, laptop sau PC fara a intrerupe conexiunea, iar practic aceasta caracteristica, alaturi de pretul mic, face si diferenta intre noul produs lansat de E-Boda si alte gadgeturi.

Utilizatorii trebuie sa isi instaleze pe dispozitivul lor (smartphone/ tableta/laptop/ PC) aplicatia EZcast si sa conecteze Full Stream la un televizor cu port HDMI. Prin intermediul conexiunii wireless, aparatul face legatura intre smartphone, tableta, laptop sau PC si televizor. Utilizatorii pot reda un tip de continut pe televizor, iar in acelasi timp isi pot continua activitatea pe acelasi dispozitiv si chiar pot prelua sau initia apeluri fara a afecta streaming-ul.

Full Stream integreaza un procesor AM 8251 si o memorie RAM de 128 MB. Dispozitivul este compatibil cu orice smartphone, tableta, laptop sau PC dotate cu sistemele de operare Android 4.0 sau versiunile ulterioare, iOS 6 sau versiunile ulterioare, Mac 10.7 si Windows XP/7/8.

"Estimam ca in acest an se vor vinde pe piata locala, per total, in jur de 800.000 de tablete si aproximativ 2,2 milioane de smartphones", a declarat CEO-ul E-Boda, Alexandru Dragoiu.

Oficialul companiei a mai adaugat ca evolutia foarte buna a cererii pe aceste segmente a determinat E-Boda sa propuna utilizatorilor un gadget precum Full Stream.

Full Stream va fi disponibil comercial in curand si va putea fi achizitionat initial de pe site-ul oficial al companiei, la pretul de 199 lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: e boda full stream gadget streaming wifi smart tv e boda full stream pret full stream
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google