Dropbox va fi preinstalat pe terminalele Cosmote dupa rebranding-ul din toamna

de Radu Eftimie | 16 iulie 2014

Dropbox, serviciul de cloud binecunoscut, a semnat un parteneriat cu grupul de telecomunicatii Deutsche Telekom, care detine, printre altele, Romtelecom si Cosmote Romania. Parteneriatul implica preinstalarea pe terminalele mobile comercializate impreuna cu abonament de operatorul DT a aplicatiei Dropbox ce faciliteaza stocare in cloud.

Acest lucru inseamna ca si utilizatorii romani de servicii de la Cosmote vor beneficia de acest parteneriat. care urmeaza sa se materializeze din luna octombrie a acestui an. Rebrandingul Cosmote in "T" va fi finalizat in septembrie 2014.

Potrivit informatiilor disponibile pana acum, aplicatia Dropbox va veni preinstalata pe device-urile Android si va fi disponibila, desigur, si in magazinele de aplicatii Google Play si App Store pentru userii din Romania, Albania, Cehia, Croatia, Ungaria, Olanda, Muntenegru, Macedonia, Polonia si Slovacia.

Deocamdata, nu se stiu detalii privind o eventuala oferta personalizata Dropbox pentru userii care vor beneficia de serviciul de cloud preinstalat pe viitoarele smartphones ale operatorilor care se afla sub umbrela Deutsche Telekom. Totusi, pe blogul Dropbox serviciul promite detalii in curand.

Va reamintim ca Romtelecom si COSMOTE Romania vor avea noi denumiri comerciale asociate cu Deutsche Telekom, "care vor fi comunicate la momentul oportun, dupa finalizarea tuturor procedurilor legale".

Sursa: Dropbox Blog

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: deutsche telekom dropbox dropbox cosmote rebranding romtelecom dropbox DT parteneriat
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google