Doua reguli pentru succesul integrarii digitale la nivelul companiilor mici

de Redactie Hit.ro | 22 martie 2022

integrare digitala

 

Integrarea digitala este deja forta motrice din spatele cresterii afacerii. De la restaurante la retail, serviciile digitale inovatoare depasesc ca amploare afacerile traditionale. Aceste aplicatii emergente sunt interesante si aproape nelimitate, cum ar fi bucatariile virtuale integrate si reclamele interactive, bazate pe realitatea augmentata. Cu toate acestea, toate depind de conectivitate fiabila, fara de care chiar si cele mai creative si captivante aplicatii fara îndoiala vor esua.

O retea fiabila si sigura este esentiala pentru ca micile companii sa obtina succesul în interactiunea cu clientul final. Iata cateva reguli de aur pentru ca micile afaceri sa faca acest lucru corect.

 

Regula nr. 1: Garantati o conexiune care este întotdeauna activa si rapida

 

Încet. Instabil. Discontinuitati si zone neacoperite... Aceste probleme frustreaza de obicei companiile mici, angajatii si clientii conectati. Din pacate, acestea se înrautatesc, deoarece numarul tot mai mare de dispozitive conectate si utilizarea latimii de banda creeaza o împovarare mult mai mare a retelei. Un numar mare de clienti care se conecteaza la o retea de restaurante, de exemplu, pot genera probleme cu disponibilitatea latimii de banda. În plus, companiile care utilizeaza dispozitive cu fir pot fi vulnerabile la dependenta lor de o singura conexiune fizica la internet (WAN). Problemele mentionate mai sus ar putea afecta unele dispozitive esentiale, cum ar fi sistemele POS mobile care preiau comenzi si plati sau semnalizarea digitala care arata meniuri si continut promotional.

În plus, companiile mici, cum ar fi magazinele ambulante sau camioanele cu bucatarii mobile, au nevoie de solutii agile si flexibile care pot fi implementate ca metode principale de conectare, fara complexitatea de a astepta ca un furnizor de servicii sa ofere conectivitate fizica traditionala.

Vestea buna este ca Zyxel are solutii practice disponibile pentru a rezolva aceste puncte nevralgice. Pentru companiile mici care necesita conectivitate fiabila „always-on”, avem o serie de routere mobile 4G LTE/5G1 care pot acoperi de la un singur dispozitiv pentru a sustine magazine mobile conectate de la distanta la o solutie care poate ajuta companiile sa mentina conectate permanent la retea si asigura continuitatea afacerii chiar si atunci cand conexiunea principala la internet este oprita.

Pentru o conexiune wireless fiabila, cu viteze fulgeratoare, puteti utiliza seria noastra WiFi 6 de puncte de acces wireless pentru a elimina multe dintre punctele dureroase asociate adesea cu conectivitatea WiFi. În plus, punctele de acces fara fir precum NWA90AX ofera o modalitate rapida de a configura portaluri captive pentru a sprijini accesul oaspetilor cu alte optiuni extinse asupra metodelor de autentificare pentru a se potrivi fiecarui tip de nevoi de afaceri.

 

Regula nr. 2: Ramaneti în siguranta cu un sistem inovator de securitate

 

Amenintarile existente ale atacurilor cibernetice la adresa companiilor mai mici sunt bine documentate, de la cele care determina companiile sa opereze offline pana la furtul datelor companiei sau ale clientilor.

Securitatea bazata pe cloud furnizata printr-un firewall de afaceri precum Zyxel USG FLEX 100 este una dintre cele mai eficiente modalitati de a aborda amenintarile cibernetice care evolueaza rapid. Firewall-urile care transporta Unified Threat Management, cunoscut si sub numele de UTM, pot oferi protectie pe mai multe straturi pentru dispozitive, aplicatii si retele, blocand amenintarile si restrictionand comportamentul online riscant. În plus, firewall-urile pot separa retelele între cele destinate angajatilor si cele destinate clientilor pentru a crea un mediu de retea de afaceri securizat care sa va ajute sa respectati reglementarile de confidentialitate precum GDPR, CCPA si LGPD.

Multe companii mai mici sau start-up-uri considera ca acest tip de solutie este foarte costisitoare sau prea complexa pentru nevoile lor, lasandu-le adesea fara o solutie care sa le protejeze pe ele însele sau pe clientii acestora.

Odata cu introducerea serviciului Connect and Protect (CNP)², Zyxel poate ajuta acum la protejarea acestor companii mai mici, aplicand masuri de securitate direct punctului de acces wireless. Connect and Protect creeaza o prima linie de aparare incredibil de puternica, care va permite sa configurati rapid protectia împotriva amenintarilor online nedorite, împreuna cu obtinerea accesului la gestionarea latimii de banda usor de configurat pentru a ajuta la prioritizarea aplicatiilor critice pentru afaceri.

Principalele concluzii

O retea fiabila si sigura este elementul fundamental pentru companiile mici sau start-up-urile care doresc sa ofere servicii inovatoare bazate la randul lor pe servicii online. Cu toate acestea, pentru companiile mici, gasirea unei solutii simple, scalabile si flexibile duce adesea la încercarea de a reuni un amestec de tehnologii care nu se potrivesc întotdeauna. Solutia Nebula de la Zyxel si gama sa de hardware de conectivitate pot raspunde rapid nevoilor prin plug-and-play, iar designul simplu înseamna ca puteti fi functional cu doar cateva clicuri.

 

Note:

1Disponibilitatea produsului difera în functie de regiune. Va rugam sa luati legatura cu echipa locala de vanzari Zyxel pentru detalii.

2Utilizatorii NCC pot experimenta o experienta wireless sigura si optimizata, solicitand o licenta gratuita de Connect and Protect Service valabila o luna de zile. Aflati aici mai multe informatii. (Promotia se încheie pe 10 aprilie 2022.)

 

Articol de la www.zyxel.com

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google