Display-urile E-ink flexibile devin realitate - primele device-uri apar in vara

de Liviu Petrescu | 29 martie 2012

Ziarele digitale, compromisul perfect intre cele de hartie si cititul presei pe tableta, vor deveni realitate in acest an. LG a inceput productia unor display-uri E-ink flexibile, care vor ajunge pe piata in vara acestui an.

Compania sud-coreeana LG nu a facut pana acum un anunt oficial, dar presa asiatica a oferit deja detalii importante cu privire la display-urile digitale flexibile, potrivit TheVerge.

Display-urile E-ink flexibile devin realitate - primele device-uri apar in vara

Display-urile E-ink flexibile au o grosime de numai 0,7 mm si o dimensiune de 6 inci cu o rezolutie de 1024x768. Nu au aceeasi flexibilitate ca hartia de ziar, dar se pot indoi la 40 grade. Testele realizate de LG demonstreaza si ca noua tehnologie este rezistenta. Display-urile au fost "scapate" de la o inaltime de 1,5 metri si au fost batute cu ciocane de cauciuc fara sa sufere avarii.

LG se pare ca a reusit sa fie prima companie care aduce astfel de display-uri E-ink flexibile, dar pana la sfarsitului anului si Samsung ar putea introduce smartphone-uri cu ecrane flexibile, folosind o tehnologie similara.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google