Digg va lansa un serviciu similar Google Reader

de Redactia Hit | 29 martie 2013

Digg.com, unul dintre cele mai cunoscute agregatoare de stiri, va profita de disparitia Google Reader. Digg va lansa un serviciu care va functiona similar readerului Google, insa promite mai multe optiuni de sharing, inclusiv integrarea principalelor retele sociale.

Cei de la Digg spun ca proiectul lor va acoperi o mare varietate de surse de informare, iar integrarea unor retele precum Facebook, Twitter, Tumblr, reddit, si LinkedIn va adauga valoare serviciului. Potrivit Digg, ideea dezvoltarii unui astfel de serviciu este mai veche, insa abia dupa anuntul privind inchiderea Google Reader proiectul a devenit tentant cu adevarat.

De altfel, dupa anuntul postat pe blogul Digg privind intentia dezvoltarii unui serviciu complex RSS, site-ul a primit foarte multe mesaje de la utilizatorii de internet prin care initiativa este incurajata. Nu in ultimul rand, Digg va dezvolta noul reader cu ajutorul userilor care pot veni cu sugestii pe marginea proiectului sau chiar pot participa ca developeri.

Digg a selectat deja cateva idei primite de la utilizatorii. Cele mai dorite functii se refera la posibilitatea de sincronizare a serviciului intre mai multe device-uri si importarea conturilor din Google Reader intr-un mod simplu.

Serviciul ar putea fi lansat in vara, respectiv inainte de inchiderea in iulie a Google Reader.

Surse: Digg.com, Arstechnica

Sursa foto: Mashable

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: digg reader digg rss google reader alternativa
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google