Dell Technologies Forum 2022 arata calea spre inovare pentru transformarea digitala a companiilor moderne

de Redactie Hit.ro | 9 noiembrie 2022

Forum Dell

Dell Technologies Forum va avea loc la Bucuresti pe 16 noiembrie. In acest an, evenimentul se concentreaza pe posibilitatile inepuizabile de inovare bazate pe transformarea digitala a companiilor. Prin progrese in infrastructura tehnologica si valorificarea capacitatilor si a noilor tehnologii intr-o lume multicloud, companiile moderne isi pot planifica viitorul digital si pot avea succes. Evenimentul din acest an este gazduit de Face Convention Center din Piata Presei Libere 3-5.

Dupa doi ani de evenimente online si hibride, conferinta din acest an revine cu o prezenta fizica. Va fi o zi de schimb de opinii, idei si informatii valoroase despre noile evolutii din portofoliul de produse, solutii si servicii oferite de Dell Technologies si partenerii sai, destinate clientilor din Romania.

In centrul evenimentului din acest an se afla potentialul inepuizabil de inovare si oportunitatile unice pe care tehnologia le ofera pentru dezvoltarea durabila a companiilor.

Intr-o zona Expo special amenajata pe 1000mp, participantii vor avea ocazia sa vada si sa testeze diverse aspecte ale inovatiei tehnologice ce poarta semnatura Dell Technologies si a partenerilor sai:

Infrastructura IT: produse si solutii care ajuta afacerile sa se dezvolte prin extinderea centrelor de date in Edge si in cloud-ul public.

Munca eficienta: computere, periferice si sisteme care permit lucrul eficient de oriunde, adaptate la profilul angajatilor de astazi, in functie de rolurile distincte si nevoile specifice ale acestora;

Reteaua de parteneri, unde pot vedea solutii inovatoare ale partenerilor strategici.

Sponsori globali: Intel, Microsoft.

Sponsori gold: Brinel, eta-2u, Lasting, Metaminds, AMD, KIOXIA, WMware. Sponsori silver: Asbis, Ingram Micro, Logic Computer, Network One Distribution, S&T, Nvidia.

Securitate eficienta: solutii inovatoare si inovatii care creeaza un nexus optim de securitate cibernetica si rezilienta, cu scopul de a optimiza productivitatea si de a asigura continuitatea afacerii;

Lumea noastra: actiuni si initiative de utilizare a tehnologiei cu scopul de a promova dezvoltarea durabila, economia circulara, imbunatatirea calitatii mediului natural si crearea de comunitati.

Domnul Valentin Stanescu, director general al Dell Technologies Romania, va tine discursul de deschidere iar reprezentanti distinsi ai lumii stiintifice si de afaceri vor conduce sesiunea generala, precum:

Adrian McDonald – Presedinte EMEA Dell Technologies;

Sophie Ronnertz – Senior Vice President and General Manager, Central and Eastern Europe at Dell Technologies;

Sasho Tasevski – CEE Presales Director Dell Technologies; care va explica modul in care Dell Technologies ii ajuta pe clienti sa-si modernizeze departamentele IT, sa imbunatateasca rezilienta cibernetica, sa foloseasca serviciile cloud si sa construiasca un mediu de lucru modern.

Marius Purice – Speaker motivational, Mountain climber, Global explorer;

MirosÅ‚aw Osiecki – Regional Account Manager, Central, and Eastern Europe Intel Corporation;

Yugo Neumorni – President CIO Council, care va fi gazda si moderatorul "customer panel – povesti de succes de implementare pentru arhitecturi moderne".

Inregistrarea la eveniment este gratuita. Inscrieti-va acum la #DellTechForum 2022 si creati-va o agenda personalizata.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google