De ce este i-Port Advance simplu de aplicat si usor de folosit pentru diabetici?

de Redactie Hit.ro | 10 noiembrie 2021

iportinsulina onlinefarmacia

Temerile legate de injectare sunt comune atat la adulti, cat si la copii si, dupa cum au aratat cercetarile, sunt un motiv cheie pentru care persoanele cu diabet deseori evita sa-si administreze insulina.

Abordarea acestor temeri este o parte importanta pentru a ajuta pacientii sa isi reduca riscul de complicatii legate de diabet. Cercetarile si experienta clinica sugereaza o strategie care se adevereste a fi foarte utila in sprijinirea pacientilor care trebuie sa se autoinjecteze cu insulina, si anume I-port advance.

 

Ce reprezinta i-Port Advance

Portul de injectie i-Port Advance este un plasture mic si discret care se lipeste de pielea pacientului, similar cu un bandaj adeziv. Poate fi purtat pe abdomen, partea superioara a coapselor, spatele bratelor, soldurile si fesele superioare timp de pana la trei zile si este sigur de utilizat in timpul activitatilor precum exercitiile fizice, somnul si chiar dusul.

 

Dispozitivul i-Port este de mici dimensiuni, dar avantajul major al acestuia este ca iti permite sa iti administrezi insulina fara a-ti intepa pielea pentru fiecare injectie. Este usor de purtat si de folosit.

 

Procesul de inserare este de asemenea simplu. Portul de injectie i-Port insulina include un dispozitiv de inserare incorporat, care permite o aplicare rapida si practic nedureroasa. Odata introdus, doar un tub flexibil moale, numit canula, ramane sub piele, permitand livrarea directa a insulinei dintr-o seringa sau dintr-un stilou injector in tesutul subcutanat.

 

Cine poate beneficia de acest dispozitiv

Pacientii nou diagnosticati cu diabet zaharat de tip 1 sau tip 2, care sunt novice in administrarea de insulina, pot beneficia cel mai mult de pe urma utilizarii portului de injectie i-Port Advance. Totodata, cei care se confrunta cu provocarile emotionale legate de administrarea de injectii, cum ar fi frica, anxietatea si stresul sau chiar impactul fizic al injectiilor, pot beneficia la fel de bine de acest dispozitiv inovator.

 

Cum ar fi daca ar exista posibilitatea de a oferi pacientilor diagnosticati cu diabet zaharat o modalitate de a-si administra tratamentul cu insulina fara a fi nevoiti sa-si intepe pielea pentru fiecare injectare? Cat ar fi de comod pentru cei diagnosticati cu diabet? Acest dispozitiv exista acum pe piata, se numeste portul de injectie i-Port Advance si se gaseste pe www.onlinefarmacia.ro!

 

iport onlinefarmacia

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google