Cum sa (nu) furi un camion cu jocuri

de Radu Eftimie | 9 noiembrie 2011

Acesta nu este un tutorial, nu va speriati. Este, de fapt, o stire cat se poate de reala. Week-end-ul trecut, un camion care transporta jocuri a fost atacat de cativa indivizi care au reusit sa fure vreo 6.000 de copii ale Call of Duty Modern Warfare 3. Spargerea a avut lor la sud de Paris, in localitatea Creteil, scrie Maximum PC.

400.000 de euro pare a fi paguba facuta de spargatorii de ...jocuri, care au folosit pentru asaltul asupra soferului camionului gaze lacrimogene si tot "tacamul" necesar unei lovituri la o banca.

Cum sa (nu) furi un camion cu jocuri

Autoritatile franceze nu au reusit deocamdata sa dea de urma faptasilor care stau probabil ascunsi prin cine stie ce subsol si joaca acum ultimul release pentru xBox al Activision. Apropo, un gamer adevarat ar fura 6.000 de copii ale unui singur joc sau ar subtiliza o singura bucata, asa, din pasiune pentru gaming?

Cel mai probabil, cei doi hoti, care au lucrat in stil "cooperative" sunt ...doar niste hoti, nu gameri dornici sa puna mana pe Modern Warfare 3 si sa rupa manetele consolei XBox 360 inainte ca jocul sa fie lansat pe piata. Oricum, pentru ca jocurile furate au si ele niste coduri si pentru ca oamenii de la Activision si politia sunt in alerta, chiar ne intrebam ce vor sa faca hotii cu MW3? Scot la licitatie 6.000 de copii ale jocului?

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google