Cum face presedintele Google reclama pentru BlackBerry

de Redactia Hit | 22 martie 2013

De-a lungul timpului, am asistat la mai multe gafe ale unor personalitati din industria IT sau din show-biz, care incercau sa promoveze un brand anume folosind un device de la concurenta. Cunoscuta este gafa realizatoarei TV Oprah Winfrey.

Vedeta le recomanda tuturor sa cumpere o tableta PC Surface de la Microsoft, pentru ca produsul este "un fel de Mercedes Benz". Totul ar fi perfect daca Oprah nu ar fi folosit un iPad de la Apple in timp ce facea reclama pentru Microsoft pe retelele de socializare.

Gafa despre care vorbim acum, si care nu a ramas nesanctionata de presa americana, ii apartine chiar presedintelui Google, Eric Schmidt, care foloseste, nu un telefon cu Android, asa cum ne-am astepta, ci un BlackBerry cu tastatura fizica...

(clic pe imagine pentru dimensiune mare)

Intrebat care este motivul pentru care a ales sa utilizeze zilnic BlackBerry, in defavoarea Android, Schmidt spus ca BB-ul are tastatura full qwerty.

Vom incerca sa nu comentam prea mult "argumentul" lui Eric Schmidt, dar seful Google putea, totusi, sa aleaga unul dintre nenumaratele telefoane Android dotate si cu tastatura fizica...

Se pare insa ca la Google se poarta acest tip de "democratie". Marissa Mayer, fost executiv in cadrul Google (actualmente CEO-ul Yahoo), folosea un iPhone.

Surse: The Guardian, Business Insider

Sursa foto: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: erich schmidt blackberry google reclama blackberry marissa mayer iphone
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google