Cum arata interfata noilor smart TV-uri LG cu WebOS

de Radu Eftimie | 3 ianuarie 2014

In ultima zi a anului trecut scriam ca LG ar putea sa schimbe "fata" televizoarelor inteligente, odata cu prezentarea, la CES 2014, a primului sau SmartTV cu sistem de operare WebOS.

Una dintre cele mai de incredere surse de informatii dezvaluite inainte de prezentarile oficiale de produse, @evleaks, a publicat o imagine cu noua interfata a LG smartTV cu WebOS, bazata pe Cards.

Daca imaginea este reala, atunci televizorul inteligent LG cu WebOS va rula, inca de la lansarea pe piata, aplicatii consacrate precum YouTube, Facebook, Twitter sau Skype.

Mai multe detalii despre televizorul care urmeaza sa fie lansat la Las Vegas, saptamana viitoare, puteti citi in materialul nostru "Noul smartTV LG cu WebOS ar putea revolutiona televizoarele inteligente"

Noul WebOS smart TV de la LG se bazeaza pe un procesor dual-core tactat la 2,2 GHz si va dispune de 1 GB RAM.

Asteptam prezentarea oficiala si confirmarea tuturor informatiilor in cadrul CES 2014 si vom reveni cu detalii pe acest subiect.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lg smart tv web os smart tv lg ces 2014 televizor inteligent lg CES 2014 noutati tv webOS interfata foto
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google