Cum ar putea functiona iPad Pro 13 cu OS X

de Liviu Petrescu | 17 februarie 2014

Zvonurile despre un iPad de 13 inci continua sa circule, iar designerii de la SET Solution au creat un concept excelent, care demonstreaza cum ar putea functiona tableta Apple cu OS X.

Daca Apple va lansa tableta de dimensiuni mari, aceasta va inlocui cel mai probabil cele mai mici versiuni de MacBook Air. iOS nu este suficient pentru functionalitatea necesara unui asemenea gadget, astfel incat trecerea la OS X pe iPad Pro este mai mult decat rezonabila.

Cumparati de la eMag tableta Apple iPad care vi se potriveste

Apple a inceput sa integreze in OS X elemente din iOS inca din 2012, asa ca tranzitia ar putea fi mai usoara decat pare la prima vedere. Evident, interfata unui iPad Pro de 13 inci este optimizata perfect pentru controlul tactil, dar conceptul de tableta include si conectivitatea necesara pentru toate perifericele necesare unui desktop.

Poate ca Apple nu va inlocui MacBook Air cu un iPad OS X prea curand, dar strategia companiei a exclus pana acum introducerea unui ecran tactil pe un laptop, deci planurile cu privire la un iPad de 13 inci raman o varianta viabila.

Sursa: Redmond Pie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ipad pro 13 ipad os x apple ipad pro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google