Cum accesezi simplu un credit pentru capital de lucru?

de Redactie Hit.ro | 28 noiembrie 2022

credite nebancare ifn simplu credit

 

Institutiile financiare nebancare sprijina nu doar persoanele fizice, ci si firmele în accesarea unor credite rapide, utile pentru diferite cheltuieli urgente.

Finantarea prin credite a companiilor reprezinta o solutie ideala atunci când dezvoltarea afacerii impune majorare de capital printr-un instrument de creditare.

Simplu Credit propune firmelor diferite produse de finantare, ce pot fi accesate cu usurinta de catre firmele mici si mijlocii.

Alegerea unui credit rapid IMM reprezinta un pas simplu spre obtinerea unor sume de bani, util pentru a rezolva mai usor problemele legate de capitalul de lucru.

Ce este creditul pentru capital de lucru?


Un astfel de împrumut nebancar este o suma de bani cu care o firma este creditata de un IFN, si poate fi accesata la nevoie pentru a solutiona diferitele probleme financiare care pot surveni în activitatea unei companii.

Orice firma mai ales la început de drum poate trece prin situatii delicate în care lipsesc fondurile necesare pentru achitarea impozitelor, plata salariilor sau achitarea unor facturi la furnizor.

Pentru a evita blocajele si întârzierile la plata, solutia cea mai buna este obtinerea unui credit pentru capital de lucru.

O suma de bani pe care o poti accesa în mod rapid este un instrument de creditare util, mai ales în perioade de criza financiara.

La Simplu Credit, vei achita dobânda doar pentru suma utilizata.

Poti obtine un împrumut chiar pâna la 1.000.000 lei, în functie de garantiile depuse si de situatia financiara a companiei. (Pentru creditul capital de lucru)

Rambursarea este foarte simpla si se poate face în functie de situatie pâna la maxim 36 luni. (Pentru creditul capital de lucru)

În ce conditii poate primi o firma un împrumut pentru capital de lucru?

O firma în activitate care poate oferi garantii eligibile poate aplica pentru obtinerea unui credit pentru capital de lucru.

Documentele societatii, diferite documente financiare si cele aferente garantiei vor constitui un dosar de credit destul de simplu ce va fi analizat de catre reprezentantii Simplu Credit.

Fiecare solicitare în parte beneficiaza de atentia si expertiza specialistilor de la simplu credit iar în functie de situatie aceste documente necesare pentru solicitarea unui împrumut, pot varia.

Cum accesezi creditul Simplu Credit pentru capital de lucru?

În momentul în care ai decis sa accesezi un credit pentru capital de lucru poti aplica direct pe website-ul SimpluCredit.ro, din sectiunea Credit pentru firma ta.

Vei completa datele necesare: nume, adresa, CUI-ul firmei, e-mail, suma dorita si eventualele garantii. 

În cel mai scurt timp chiar în aceeasi zi vei primi un apel din partea Simplu Credit si vei putea discuta direct cu consultantii care se ocupa de credite pentru capital de lucru.

Daca doresti poti apela la numarul de telefon 021.9775, unde vei primi toate informatiile necesare.

O discutie cu reprezentantii Simplu Credit are scopul de a identifica concret necesitatile tale de finantare si documentele pe care trebuie sa le trimiti în vederea analizarii cererii de credit.

Dupa ce ai expediat aceste documente vei primi raspuns în maxim 10 zile lucratoare, iar în cazul în care creditul este aprobat vei putea primi banii direct în contul firmei.

Contractul de credit pentru capital de lucru este conceput clar si detaliat, vei sti de la bun început ce rate are de platit societatea ta în fiecare luna si cum se va derula procedura de plati.

Este foarte simplu sa rambursezi creditul pentru ca vei achita direct în contul bancar Simplu Credit, potrivit graficului atasat contractului.

Ce beneficii ofera un credit pentru capital de lucru de la Simplu Credit?


Daca nu ai mai accesat pâna acum un credit IMM,probabil ca te întrebi care sunt avantajele pe care ti le ofera un împrumut de la Simplu Credit.

Toate instrumentele de creditare pe care le ofera companiilor acest IFN sunt concepute în mod corect fata de clienti.

Respectul si corectitudinea sunt valori esentiale care definesc activitatea Simplu Credit. Fiecare detaliu al contractului de împrumut va fi explicat clar înainte de semnarea contractului pentru a sti exact la ce sa te astepti pe parcursul derularii creditului pentru capital de lucru

Având garantia unui credit aprobat, te poti baza pe suma de bani necesara pentru deblocarea unei activitati aflate în impas.

Viteza de aprobare a împrumutului este surprinzator de mare pentru ca toate solicitarile sunt analizate rapid si raspunsul la cererea de creditare vine în maximum 10 zile lucratoare de la depunerea documentelor.

Dupa ce completezi pe site solicitarea de credit pentru capital de lucru si-ti lasi un numar de telefon vei fi apelat în maximum 15 minute pentru a intra în legatura cu consultantii Simplu Credit.

Flexibilitatea este absolut necesara atunci când analizezi o cerere de creditare pentru o persoana juridica pentru ca fiecare firma este unica, iar situatia necesita o abordare personalizata.

Conceperea unei oferte special dedicate unei companii pentru un produs de creditare este absolut gratuita si vei primi tot suportul Simplu Credit în legatura cu viitorul tau împrumut.

Profesionalismul si relatia excelenta cu clientii sai recomanda acest IFN, iar din ce în ce mai multe companii aleg sa acceseze creditele oferite de Simplu Credit.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google