Cu ce vrea Microsoft sa cucereasca lumea mobila - ai alege un Windows Phone 8?

de Liviu Petrescu | 31 octombrie 2012

Piata smartphone-urilor este dominata de iOS, cu un iPhone ajuns la a cincea generatie si adorat de fanii Apple, si de Android. Sustinut de multi producatori, sistemul de operare Google ofera o multitudine de forme si are un atu si in aplicatiile gratuite (lite). Microsoft are de infruntat ambii giganti cu noul sau Windows Phone 8. HIT.ro iti prezinta prima generatie de smartphone-uri WP8. Are Microsoft sanse sa devine o forta majora pe piata cu principalele sale super smartphone-uri?

1. Nokia Lumia 920

Cel mai performant smartphone din noua generatie Nokia, Lumia 920 pare a fi vedeta Windows Phone 8. Atuurile sale includ specificatiile bune, alaturi de camera "PureView".

Cu ce vrea Microsoft sa cucereasca lumea - alege un Windows Phone 8!

Cu ecran de 4,5 inci cu rezolutie 1280x720, Nokia Lumia 920 utilizeaza un procesor Snapdragon dual-core la 1,5GHz cu nuclee Krait si GPU Adreno 225.

Camera "PureView" cu senzor de 8MP a trecut prin cateva probleme de marketing, dar este cu adevarat performanta, iar Nokia Lumia 920 castiga puncte in plus si pentru NFC, alaturi de incarcarea wireless a telefonului.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: windows phone 8 nokia lumia 920 samsung ativ s htc wp 8x nokia lumia 820 htc wp 8s
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google