Credeati ca ati scapat de "adevaratul" Black Friday? Vine pe 29 noiembrie (actualizat)

de Redactia Hit | 28 noiembrie 2013

Credeati ca Black Friday s-a evaporat? Nici gand. In data de 29 noiembrie, adica vineri, cand are loc adevaratul Black Friday in Vest, companiile locale vor veni si ele, din nou, cu alte oferte, probabil unele chiar tentante, pe toate categoriile de produse. Sa vedem cine si cam ce a anuntat reduceri pentru 29 noiembrie si weekend. Oricum, vestea cea mai buna este pentru iubitorii de literatura, pentru ca la acest capitol vor fi reduceri cu adevarat importante!

Koyos.ro

"Koyos.ro va aduce maine, 29 noiembrie, o noua oferta. Clientii care pana acum nu s-au hotarat, vor fi intampinati cu discounturi de pana la 80%, dupa ce, timp de o saptamana, magazinul online a refacut stocurile pentru cea mai importanta zi din an in materie de cumparaturi", se arata intr-un comunicat de presa.

KOYOS.ro promite reduceri de pana la 30% la laptopuri, 20% la televizoare, 40% la electrocasnice mari si electrocasnice mici si pana la 80% la produsele de baie.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: black friday blackfriday reduceri 29 noiembrie oferte 29 noiembrie reduceri black friday carti ieftine reducere carte literatura
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google