Cosmote tocmai a luat un credit de 225 milioane de euro de la BERD. In ce va investi banii?

de Redactia Hit | 24 iulie 2013

Cosmote Romania a anuntat astazi ca a obtinut de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) cel mai mare credit sindicalizat din acest an, din Romania.

Cosmote este unul dintre operatorii telecom care au avut o evolutie fulger pe piata locala, concentrandu-se imediat dupa preluarea si rebranding-ul defunctului Cosmorom pe castigarea unei mase cat mai mari de utilizatori prin plasarea pe piata a unor oferte naucitoare (mai tineti minte prima oferta de tip "2000 de minute in retea"). De mai bine de doi ani, insa, operatorul si-a concentrat investitiile pe infrastructura si achizitii, iar acum pe dezvoltarea proaspetei retele 4G.

Cosmote Romania a anuntat astazi ca a obtinut de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) cel mai mare credit sindicalizat din acest an, din Romania. Este vorba despre 225 de milioane de euro (din care 150 milioane reprezinta creditul sindicalizat din partea unui grup format din sapte banci comerciale).

(Nikolai Beckers, CEO Romtelecom si Cosmote Romania si James Hyslop, Directorul BERD Romania)

Imprumutul va permite Cosmote Romania sa finanteze reinnoirea licentelor si sa isi indeplineasca obligatiile de plata pentru spectrul alocat serviciilor mobile 4G, precum si sa acopere o parte din investitiile necesare dezvoltarii retelei, spun cei de la Cosmote.

Sursa: Cosmote Romania

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: cosmote 4g retea acoperire 4g cosmote operatori telefonie mobila romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google