Coreea de Sud a inaugurat primul post de televiziune Ultra HD si a doua retea 4G Advanced

de Redactia Hit | 19 iulie 2013

Coreea de Sud a depasit mai toate celelalte state in ceea ce priveste viteza de dezvoltare si implementare a noilor tehnologii. Coreenii au lansat astazi cea de-a doua retea 4G Advanced, iar ieri au inaugurat primul canal (pilot) de televiziune Ultra HD.

Dupa ce in iunie, Coreea de Sud a devenit prima tara din lume care a implementat o retea mobila de date de tip 4G LTE Avanced, prin operatorul SK Telecom, acum providerul mobil LG Uplus a inaugurat a doua retea de date 4G de mare viteza.

Noul serviciu este disponibil in Seul si in alte cateva orase importante din Coreea de Sud, dar acoperirea se va extinde. Samsung este, pentru moment, unicul producator care are deja un device compatibil, Samsung Galaxy S4 LTE A. LG si Pantech au in dezvoltare terminale compatibile.

Sud-coreenii aunt primii si in ceea ce priveste televiziunea Ultra HD. ieri, Asociatia de televiziune prin cablu si telecomunicatii din Coreea de Sud a inaugurat un post TV U HD, care, desi este in faza pilot, a intrat in emisie cu sase luni mai devreme decat se preconizase.

Cu cele doua lansari importante, Coreea de Sud are de ce sa fie invidiata inclusiv de japonezi, priviti in urma cu ani buni drept cei mai prolifici in materie de tehnologie.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: 4g advance coreea samsung galaxy s4 lte avanced televiziune ultra hd seul canale tv 4K
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google