Confirmat: Brandul NOKIA dispare din lumea smartphones

de Redactia Hit | 29 aprilie 2014

Daca cineva mai avea vreun dubiu referitor la brandul Nokia, in materie de smartphones, iata ca CEO-ul Microsoft Devices, Stephen Elop, face lumina: "Nokia nu va mai fi folosit prea mult timp de Microsoft pentru smartphone-uri".

Evident, vestea este una pe cat se poate de proasta pentru majoritatea celor care se simt legati de numele finlandez, care a tinut steagul industriei ani la rand si a dominat piata device-urilor mobile, practic, fara sa aiba concurenta.

Decizia Microsoft, a declarat Elop, pe Nokia Conversations in cadrul unei sesiuni Q&A, tine de pragmatism. Un nume ca "Nokia Lumia 1020 cu Windows Phone" este "pur si simplu de nepronuntat", a afirmat Elop.

(clic pe imagine pentru a accesa Nokia Conversations)

Dincolo de motivele invocate de Stephen Elop, ramane doar un gust amar. Numele Nokia va supravietui totusi, insa nu pe smartphone-uri, ci prin intermediul diviziilor care nu au facut subiectul achizitiei americanilor: serviciile de harti Here pentru diferite platforme, infrastructura de telecomunicatii (Nokia NSN) si Nokia advanced technology.

Sursa: Nokia Conversations

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: adio nokia nokia dispare microsoft renunta la nokia brand nokia disparitie stephen elop
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google