Conferinta "Social Media Business Forum" prezinta studiul "Social media si mediul de afaceri romanesc"

10 octombrie 2014

Patru din cinci companii din Romania (adica 78%) folosesc retelele de socializare pentru promovare. Facebook este in top, urmat de Youtube si Linkedin, conform studiului "Social Media si mediul de afaceri romanesc" realizat de EY Romania anul trecut. BusinessMark anunta organizarea, in data de 28 octombrie 2014, la Hotel InterContinental din Bucuresti, a conferintei "Social Media Business Forum", in cadrul careia va avea loc si lansarea oficiala a studiului realizat de EY Romania si TotalSoft – "Social media si mediul de afaceri romanesc 2014".

Evenimentul este dedicat specialistilor in social media, comunicare si marketing si isi propune crearea unui mediu profesionist de discutii asupra modului in care marketingul prin retelele de socializare ne poate ajuta in dezvoltarea de business.

Conferinta va dezbate subiecte precum construirea de strategii de social media potrivite pentru compania administrata, rolul social media in generarea de leaduri, identificarea nevoilor clientilor si intampinarea acestora prin social media.

Rezultatele studiului "Social media si mediul de afaceri romanesc 2014" vor fi prezentate si discutate de Daniel Ionescu, Sales & Marketing Director, TotalSoft si Constantin Magdalina, Strategic Development, EY Romania & IAB expert.

Printre speakerii evenimentului se mai numara:

  • Elena Badea, Head of Marketing Enablement, EY Romania
  • Corina Vasile, Communication and PR Director, Raiffeisen Bank
  • Teodora Juravle, Marketing Communications Manager, Carrefour Romania
  • Gabriel Traistaru, Resposible with Internal and External Media, Enel Romania
  • Mirela Nemtanu, Corporate Communication & Public Affairs Manager, L'Oreal Romania
  • Alexandru Negrea, Head of Facebook Department, Spada

Partenerul principal al evenimentului Social Media Business Forum este EY Romania.

Pentru detalii suplimentare, accesati www.business-mark.ro, iar pentru inscrieri sunati la (+40 ) 021 313 98 19 sau scrieti pe adresa de e-mail office[@]business-mark.ro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: social media forum social media in business totalsoft sociual media businessmark conferinta social
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google