Computex 2014: Asus a lansat Transformer Book V. Super gadget hibrid 5-in-1

de Redactia Hit | 2 iunie 2014

Asus pluseaza la capitolul flexibilitate si prezinta, in cadrul Computex 2014, Asus Transformer Book V, un device hibrid multifunctional (tableta, notebook, telefon) cu Windows 8.1 si care ofera si un locas pentru integrarea unui smartphone, nu cu Windows, asa cum v-ati fi asteptat, ci cu Android.

Tableta, care poate fi atasata la o tastatura, are un display de 12,5 inch FullHD si se bazeaza pe un procesor Intel Core.

Telefonul inteligent care poate fi integrat in tableta pe modelul binecunoscut al PadFone, are un ecran de 5 inch, ruleaza Android 4.4 KitKat si se bazeaza pe un procesor Intel Atom (Moorefield), pe 64 biti, primul de acest fel.

In momentul in care smartphone-ul este atasat la tableta, pe ecranul de 12,5 inch Android-ul ruleaza in interiorul Windows, intr-o fereastra, iar utilizatorul are posibilitatea de a opta pentru full screen, implicit pentru revenirea ulterioara la Windows.

Tableta Transformer Book V (doar partea de tableta) cantareste 800 de grame, ofera 4GB RAM, 128 GB spatiu de stocare si o baterie care ofera 10 ore de autonomie. Smartphone-ul cu Android are 2GB RAM, pana la 64GB spatiu intern de stocare si camere foto de 8MP si 2MP (frontala).

Sursa: Engadget, foto GsmArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus Transformer Book V asus hibrid 5 in 1 asus computex 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google