Competitia principalelor servicii social-media - Wikipedia pe primul loc

de Roxana Iorgulescu - Colaborator HIT.ro | 23 iulie 2011

In cadrul raportului vizand gradul de satisfactie al utilizatorilor americani in raport cu principalele servicii oferite de portalurile social-media, Wikipedia se pozitioneaza in fruntea clasamentului, informeaza Web News.

American Customer Satisfaction Index E-Business Report (ACSI), in colaborare cu specialistii de la ForeSee, prezinta datele rezultate in urma sondajelor care vizeaza nu numai portalurile social-media, ci si privitoare la motoarele de cautare sau la sectorul de stiri online.

Astfel, dupa Wikipedia, care inregistreaza un grad de satisfactie din partea utilizatorilor de 78%, se afla in imediata apropiere YouTube, la o diferenta de doar 4% fata campioana enciclopediilor online.

In ceea ce priveste sectorul motoarelor de cautare, asa cum era de asteptat, Google este primul clasat, cu un procentaj de satisfactie de 83%, urmat indeaproape de Bing, cu 82%.

La capitolul stiri online, locul de frunte este ocupat de FoxNews.com, cu 82% din cititori declarati satisfacuti, urmat de ABCNews.com, cu 77%, iar locul al treile ii revine lui USAToday, cu 76%.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google