Cele mai ciudate 5 gadgeturi la purtator

de Liviu Petrescu | 4 iunie 2013

In timp ce Google Glass si ceasurile inteligente promit un viitor in care gadgeturile la purtator sunt tot mai folositoare, prezentul ofera tehnologii mai putin revolutionare, dar care pot fi considerate macar bizare. Iata cele mai ciudate 5 gadgeturi ciudate la purtator.

Descoperiti cateva gadgeturi care ar putea fi considerate foarte utile de unii si aproape deloc folositoare de cei mai multi.

Vesta sociala Like-A-Hug

Conectarea articolelor vestimentare la activitatea online ar putea deveni realitate cu proiecte ca vesta sociala conectata la Facebook.

Creata de Melissa Kitchow, studenta la MIT, vesta pneumatica se umfla la fiecare Like primit pe Facebook, pentru a-i oferi purtatorului senzatia unei imbratisari.

Ochelari Re-Timer

Dereglarea bioritmului este o problema serioasa pentru multi, care simt ca somnul le-a fost dat peste cap cand schimba fusul orar.

Turistii se pot insa "reseta" cu Re-Timer, un gadget australian care imita radiatiile solare pentru a avansa sau a devansa ceasul intern al organismului. Purtat 50 de minute pe zi, gagdetul promite o revenire rapida la un bioritm normal.

Pijama interactiva

Pentru parintii care pur si simplu nu stiu cum sa mai cheltuiasca bani pentru "comoara", pijamaua interactiva ofera o optiune buna. Decorata cu coduri QR, pijamaua ofera acces la continut special pe smartphone: povesti tocmai bune de spus la culcare, insotite de poze si continut audio.

RISR: Corector pentru limbajul corpului

Atunci cand mama nu este pe aproape sa tipe "Stai drept!" exista RISR, o retea de senzori care vibreaza atunci cand limbajul corpului lasa de dorit.

Purtata pe sub haine si conectata la o aplicatie mobila, RISR scaneaza si limbajul corpului interlocutorului. Senzorii vibreaza apoi pentru a-ti sugera cum sa stai pentru a interactiona cel mai bine: fata in fata, cu umerii aliniati etc.

Cele mai ciudate 5 gadgeturi ciudate la purtator

 

Sapca Wi-Fi

La prima vedere, sapca Wi-Fi este cel mai util gadget la purtator: spune purtatorului unde are semnal pentru a-si conecta gadgeturile la o retea publica.

Din pacate, comunica prin doua LED-uri care sunt situate chiar pe ea, deci trebuie data jos din cap pentru a verifica existenta unei retele sau intensistatea semnalului.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: gadgeturi ciudate gadgeturi interactive sapca wi fi like a hug
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google