Cele mai bune aplicatii mobile Reader RSS (Foto & Video)

de Liviu Petrescu | 26 iunie 2012

Feedurile RSS raman pentru multi cea mai simpla modalitate de a accesa informatiile online de pe smartphone. Nu toate site-urile au versiuni mobile usor de folosit, iar deschiderea lor, pagina cu pagina, poate irosi timp. O aplicatie de tip Reader RSS poate strange si organiza intr-un singur loc continutul prospat de pe cele mai multe site-uri, oferind si o grafica inspirata si functionalitate utila. Iata cele mai bune aplicatii mobile Reader RSS, gratuite pentru smartphone-uri si tablete iOS si Android, potrivit ReadWriteWeb.

1. Feedly

Aplicatie gratuita disponibila pe iOS si Android, Feedly se conecteaza cu usurinta la contul Google Reader, oferind pe smartphone sau tableta toate feed-urile adunate de utilizator pe desktop.

Feedly permite vizualizarea cronologica, dar si pe categorii, si ofera integrare Facebook, Twitter si Tumblr, alaturi de optiunea de conectare cu aplicatii ca ReadItLater si Instapaper, ce permit stocarea offline a articolelor, ce pot fi astfel accesate mai tarziu, fara conexiune 3G sau Wi-Fi.

Feedly este disponibil si pe desktop, ca plug-in pentru Google Chrome, Mozilla Firefox si Safari.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Reader RSS aplicatii mobile RSS ios RSS android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google