Ceasurile Fossil, accesoriul potrivit pentru domnii si doamnele care se respecta

de Redactie Hit.ro | 24 mai 2017

Pentru cei mai multi dintre noi, timpul reprezinta resursa fundamentala pe baza careia ne stabilim si ne organizam, in totalitate, activitatile cotidiene. Ca unitate de masura, timpul ajuta la dezvoltarea capacitatii de a ne ordona momentele vietii si de a ne proiecta eficient cumulul de misiuni pe care le avem zilnic de dus la bun sfarsit. Prin urmare, ceasul de mana este instrumentul care practic ghideaza evenimentele care ne marcheaza evolutia personala si profesionala.

De accea, pentru a scoate in evidenta frumusetea, importanta clipelor traite, accesoriile de mana tind sa fie practice, elegante si adaptate nevoilor tot mai stringente ale unei lumi in continua miscare.

Dintre acestea, ceasurile Fossil se pozitioneaza in topul preferintelor persoanelor pentru care opulenta, eleganta si dorinta de a avea un accesoriu trendy fac parte din stilul de viata.

 

Dupa cum studiile demonstraza, ceasul este considerat un aliat de incredere in etalarea personalitatii masculine. In plus, rafinamentul colectiilor de ceasuri Fossil este un factor primordial, agreat de catre majoritatea personalitatilor feminine, care le situeaza pe un loc fruntas, vanzarile inregistrate confirmand opiniile specialistilor.

 

Compania Fossil produce ceasuri barbatesti si ceasuri de dama de mai bine de trei decenii, in tot acest timp renumitul concern bucurandu-se de o vasta apreciere si de admiratie, la marile prezentari internationale ce le sunt dedicate.

 

Pentru dame, accesoriile Fossil aduc un aport de senzualitate, un look nou si o maretie inconfundabila, in timp ce pentru domni, acestea sunt expresia puterii, dar si a unui pregnant simt al stilului.

 

Noua gama de ceasuri Fossil disponibila pe piata anul acesta prin magazine autorizate precum Crystaltime aduce in prim plan cateva dintre atributele farmecului feminin si masculin: versalitatea, sarmul si seductia.

 

Potrivite pentru multiple intrebuintari

In conditiile in care necesitatile omenirii sunt intr-o continua schimbare, compania Fossil a fost mereu preocupata sa fie in ton cu cerintele si sa furnizeze produse a caror intrebuintare sa aiba o multipla utilitate.

 

Referindu-ne strict la produsele aparute sub brandul Fossil, in prezent, pe piata din Europa, Asia, dar si pe taram nord-american, producatorul comercializeaza actualmente nu mai putin de 300 de modele noi de accesorii de mana. Majoritatea acestora se bazeaza pe mecanisme elvetiene sau japoneze (Seiko si Miyota), adresandu-se publicului la o scara larga.

 

In categoria celor mai cunoscute colectii barbatesti se numara marci consacrate, precum Decker, Sport, Dress, Vintage Bronze, Machine, Ansel, Grant, Dean sau Townsman. In schimb, colectiile preferate ale doamnelor sunt cu siguranta modele aparute sub colectii precum Stella, Emma, Trend, Riley, Ceramic, Boyfriend sau Taylor.

 

Asadar, renumitele ceasuri Fossil ofera utilizatorului absolut tot ce are nevoie. Pe langa clasicele functii de afisaj al datei si zilei din saptamana, acestea dispun de functii moderne, precum cea cronograf sau tahimetru. Functiile inlesnesc o mai buna apreciere a timpului, permitand o cronometrare eficienta si rapida, in special in cursul activitatilor sportive, a vitezei, a distantei si a altor marimi.

 

Procesul de fabricatie prevede ca geamul ceasurilor sa fie confectionat din cristal mineral, in timp ce cadranul sa fie realizat din otel inoxidabil.  

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google