Cea mai recenta lista cu zvonuri despre Apple - iPhone 5S cu Retina 2 si iPad Maxi

de Redactia Hit | 29 mai 2013

Cu cat ne apropiem mai mult de evenimentul dezvoltatorilor Apple din iunie - WWDC 2013 - cu atat zvonurile se inmultesc. Cele mai recente speculatii fac referire la un iPhone 5S cu ecran Retina Display 2 (generatia a doua) si la un iPad Maxi.

Iphone 5S cu ecran Retina 2 nu inseamna altceva decat inghesuirea unui numar si mai mare de pixeli pe ecranul de 4 inci al unui iPhone 5. Site-ul WeiPhone din China (citat de Slashgear) afirma ca in loc de 727.000 de pixeli cat are ecranul iPhone 5, display-ul urmasului 5S va dispune de 1,5 miliopane de pixeli. Asta ar insemna ca, pentru pastrarea aspectului ecranului, rezolutia ar sari in 1704 x 960p. Aceeasi sursa afirma ca display-ul iPhone 5S va avea o densitate de 489 a pixelilor per inch patrat. Zvonurile sunt zvonuri, insa realitatea este ca o astfel de rezolutie nu are logica tehnica la un ecran de 4 inci.

iPad Maxi este celalalt zvon care a inceput sa capete din ce in ce mai multi adepti. Apple vrea sa atace un anumit segment pe piata, spune site-ul ETNews, iar pentru asta va lansa Pad Maxi, adica o tableta cu ecran de 12,9 inci.

Ce companii ar trebui sa  fie afectate de un astfel de atac al Apple? ETNews afirma ca producatorii de ultrabook-uri. Si acest zvon ar trebui privit cu foarte multe rezerve pentru ca sa nu uitam ca si Apple este un producator de ultrabook-uri. In plus, pana de curand, nu am auzit sub nicio forma ca Apple ar intentiona sa lanseze un iPad mai mare de 9,7 inci, ba, mai mult, compania a precizat clar ca nu va lansa un MacBook cu ecran tactil pentru ca ergonomia oferita de un astfel de device ar fi zero pentru utilizator.

Surse: UnwiredView, SlashGear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 5S retina 2 apple ipad maxi retina display 2 apple apple iphone 5S
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google