Cea mai noua prezentare video a sediului Apple din Cupertino

de Liviu Petrescu | 28 octombrie 2013

Apple a organizat o noua prezentare in fata consiliului local din Cupertino, pentru aprobarea finala a sediului futurist conceput de Steve Jobs. Proiectul urmeaza sa fie aprobat in luna noiembrie, dupa care va incepe constructia.

Oficialii Apple au folosit un nou clip video in prezentarea cladirii pentru care chiar Steve Jobs a pledat in fata consiliului local din Cupertino in 2011. Campusul va utiliza 100% energie regenerabila si va duce la replantarea unei suprafete mari de vegetatie in zona.

Noul sediu Apple are o forma circulara, in care multi vad un OZN, si va include una dintre cele mai mari instalatii de panouri solare din lume. Consilierii locali isi vor da acordul final cu privire la constructie in data de 15 noiembrie.

Doar terenul pe care va fi construit sediul Apple din Cupertino costa 160 milioane de dolari, iar la finalizarea proiectului, asteptata in 3-4 ani, cheltuielile se vor apropia de suma de 5 miliarde de dolari. Compania americana are insa fonduri suficiente, incat isi permite chiar sa ofere OS X Mavericks gratuit, ridicand unele semne de intrebare din partea utilizatorilor de gadgeturi Mac.

Vedeti in pagina urmatoare cateva interpretari amuzante despre decizia Apple privind gratuitatea noului sistem de operare!


Citeste in continuare 1 2
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sediu apple cupertino os x mavericks noul sediu apple
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google