Ce televizor vi se potriveste? Samsung smart TV, LG Smart TV, Philips Smart TV, Sharp Smart TV?

de Redactia Hit | 1 iulie 2013

Televizoarele au devenit de ceva vreme adevarate computere potrivite in living, iar oferta comerciala de pe piata locala s-a maturizat si ea, iar in acest context achizitionarea unui televizor, smart sau non-Smart TV devine din ce in ce mai dificila. va prezentam cateva criterii importante in achizitionarea unui televizor.

Consultati ofertele speciale Smart TV de la Emag

Diagonala

Este bine sa incepeti cu stabilirea diagonalei de care aveti nevoie si mai ales care sa nu va puna in pericol sanatatea vederii. Daca televizorul va fi asezat intr-o incapere mica sau daca intentionati sa stati foarte aproape de ecran este recomandat un televizor cu diagonala de pana la 66 de cm si care permite utilizatorului sa priveasca ecranul de la o distanta medie recomandata de 2 metri.

Daca incaperea este mare, un televizor cu diagonala de peste 100 cm va va permite sa vizionati de la o distanta de cel putin 2,5 - 3 metri.

Costuri

Pretul este unul dintre aspectele importante. Preturile variaza de la aproximativ 1.500 de lei pana la 9000 de lei pentru televizoarele cu functii multimedia, Smart si diagonale de 139 cm.

De retinut este faptul ca magazinele specializate, mai ales cele online, au aproape zilnic promotii pe aceasta categorie de produse.

Consultati ofertele speciale Smart TV de la Emag

Functii

SmartTV-urile sunt in acest moment cele mai promovate produse din aceasta gama. Argumentele in favoarea achizitionarii unor astfel de televizoare sunt date de functiile avansate de navigare pe internet, de aplicatiile disponibile care permit inclusiv sharing-ul de fotografii pe retelele sociale sau de conexiunea wireless la internet.

Fiecare model de televizor smart TV vine, insa cu specificatii si caracteristici diferite, uinele sunt 3D, altele nu, unele au Wi-Fi, altele sunt Wi-fi Ready, asa ca este foarte bine sa cititi cu mare atentie detaliile din descrierea produselor si sa eliminati orice nelamurire inainte de achizitia propriu-zisa.

Chiar daca veti achizitiona produsul in sistem online, este recomandat sa dati in prealabil o fuga in magazine pentru a-l vedea si testa pe viu.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung Smart TV LG Smart TV Philips Smart TV televizor Sharp smart
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google