Ce stim pana acum despre iPad mini

de Liviu Petrescu | 22 octombrie 2012

Apple lanseaza iPad mini in 23 octombrie, dar noua tableta a fost deja discutata pe larg de presa de specialitate. Iata ce stim pana acum despre iPad mini, in asteptarea prezentarii oficiale Apple.

Secretele Apple sunt tot mai greu de pastrat dupa disparitia lui Steve Jobs, iar iPad mini ar putea sosi fara vreo surpriza majora. Analistii par sa cunoasca deja cele mai importante detalii despre noua tableta Apple, confirmate de surse multiple. Iata cele mai importante informatii despre iPad mini ce par veridice si pe care ti le prezentam cu o zi inainte de lansarea noii tablete.

Ce stim pana acum pana acum despre iPad mini

1. Nume si dimensiuni iPad mini

Zvonurile despre denumirea de iPad Air sau pur si simplu "iPad" au fost abandonate in favoarea denumirii de iPad mini, scrisa uneori cu majuscula, alteori fara, ca in cazul Mac mini.

Ce stim pana acum pana acum despre iPad mini

Dimensiunile noului iPad mini par clare: 7,85 inci. Acest lucru il pune in aceeasi categorie cu tabletele de 7 inci pentru cumparatori, dar ecranul sau va fi cu 40% mai mare decat al altor tablete de 7 inci si cu 33% mai mic decat cel al iPad-ului de 9,7 inci.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple ipad mini lansare ipad mini ipad 7 inci
spacer
Opiniile cititorilor
spacer