Ce cadouri tehnologice de lux (nu) veti cumpara de sarbatori

de Radu Eftimie | 12 decembrie 2011

Stiti aproape totul despre tablete PC, despre aparate foto compacte, despre accesorii utile pentru telefoane mobile etc. in general obiecte pe care, cu putin efort financiar, le puteti cumpara pentru voi sau pentru a le face cadou cu ocazia acestor sarbatori de iarna. Stiti probabil mai putine lucruri, insa, despre produsele cu priza pentru cei care isi permit sa dea 5.000 - 10.000 sau chiar milioane de dolari sau euro (nici num ai conteaza) pe gadgeturi.

PCMag.com a realizat un top al cadourilor de lux din domeniul tehnologic. Nu stim daca le veti cumpara sau nu, noi ne facem doar "datoria" sa vi le prezentam.

1. Ipad 2 de 8 (opt) milioane dolari...

Stuart Hugh este creatorul unui trend care va avea doi fani. Spunem asta pentru ca produsul lui Hugs va fi disponibil in doar doua unitati. Si da, este vorba despre un iPad 2 imbracat din cap pana in picioare in aur, care are logo-ul de pe spatele tabletei batut in diamante (53 la numar) totalizand 12,5 carate.

Costa opt milioane de dolari si in mod cert nu este bun de folosit nici macar in cea mai exclusivista cafenea de pe planeta. De ce? Pentru ca luceste prea tare.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google