Ce ar mai trebui sa faca Siri pentru a fi o aplicatie completa

de Adelina Dobrin | 18 mai 2012

Tot mai multi utilizatori de telefoane inteligente incep sa se intrebe ce ar mai trebui sa faca asistentul vocal Siri pentru a fi cu adevarat o aplicatie utila. Cei de la Business Insider nu sunt convinsi inca de fascinatia oamenilor de a vorbi pur si simplu cu telefonul lor mobil, de aceea si-au pus mintea la contributie si au scos la iveala opt caracteristici de baza pe care Siri nu le are in prezent.

Business Insider spune ca Siri nu va fi niciodata o aplicatie completa fara implementarea urmatoarelor opt functii sau schimbari, care absenteaza nemotivat din lista taskurilor asistentului vocal de ultima generatie.

1. Siri API

Cea mai importanta functie pe care Siri nu o are, in opinia celor de la BI, este interfata Siri API, prin care dezvoltatorii terti pot integra asistentul vocal aplicatiilor proprii, astfel incat sa ii speculeze functionalitatea la maximum.

Un exemplu in acest sens ar fi adaptarea Siri software-ului integrat pentru locuinta, care sa permita aprinderea sistemului de iluminare sau ajustarea termostatului din orice locatie in care telefonul are acces la internet.

Ce ar mai trebui sa faca Siri pentru a fi cu adevarat o aplicatie utila


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: functii Siri imbunatatiri Siri schimbari Siri
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google