Cat de ciudat ar arata un iPad de 12,9 inch? Prea ciudat

de Redactia Hit | 19 mai 2014

Saptamana trecuta au aparut pe piata primele informatii referitoare la cateva noi caracteristici pe care Apple ar dori sa le includa in iOS 8. Printre ele, am vorbit despre functia split screen si posibilitatea de rulare a mai multor aplicatii in ferestre mobile.

De aici si pana la (re)aparitia zvonurilor legate de un un iPad de mari dimensiuni, cu ecran de aproape 13 inch, n-a fost decat un pas.

Tot la sfarsitul saptamanii trecute si-au facut loc pe internet si cateva imagini cu presupusul device-gigant de la Apple.

Cumparati de la eMAG versiunea de iPad Air care vi se potriveste

Sursa imaginilor este Weibo. Fotografia prezinta spatele viitoarei tablete Apple, ce ofera acelasi design cunoscut deja de la iPad Air, dar cu o dimensiune putin spus generoasa: 12,9 inch. Ergonomia unui astfel de device s-ar apropia de zero, indiferent cat de usor ar fi un astfel de gadget.

Prin urmare, nu credem ca imaginea este altceva decat un fake bine prelucrat. Unica sansa ca aceasta imagine sa contina cu adevarat un iPad Pro, este ca Apple sa ofere pana la urma, de fapt, un hibrid de genul Asus Transformer. Desi este putin probabil.

Sursa: Redmondpie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ipad pro ecran ipad 12 inch lansare ipad pro 2014 design ipad pro foto ipad pro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google