COWON Auto Capsule AE1, cutia neagra pentru automobil full touch

de Liviu Petrescu | 3 decembrie 2013

Creata in Japonia, COWON Auto Capsule AE1 este prima cutie neagra pentru automobil cu sistem de control full touch si ecran LCD. Gadgetul care se instaleaza deasupra bordului inregistreaza video 720p True HD la 30fps pentru a putea fi utilizat ca dovada in cazul unei coliziuni.

Cu un unghi de vizualizare stabil de 120 de grade, fara distorsiuni, camera COWON Auto Capsule AE1 utilizeaza un senzor CMOS de 2MP si are un consum redus de energie.

COWON Auto Capsule AE1

Cu un design minimalist, COWON Auto Capsule AE1 are linii inspirate de camerele foto clasice si inregistreaza si sunetul din masina printr-un microfon incorporat. Gadgetul poate fi utilizat cu bateria inclusa sau conectat direct la sistemul electric al masinii, 12V sau 24V.

Cutia neagra pentru masina are si un mod special de filmare pentru momentele in care autovehicul este parcat, putand astfel ajuta si la depistarea soferilor neatenti care lovesc un autoturism si nu lasa datele de contact.

Compatibil cu card microSD de pana la 32GB, COWON AE1 are si un senzor de soc ajustabil, care poate fi optimizat pentru a porni in mod automat filmarea in cazul unei coliziuni.

Sursa: COWON Global

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: COWON Auto Capsule AE1 cutie neagra masina cowon
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google