CEL.ro organizeaza Black Friday pe 21 noiembrie, cu reduceri de pana la 90%

de Redactia Hit | 13 noiembrie 2014

Magazinul online CEL.ro va organiza Black Friday in intervalul 21 - 23 noiembrie si promite reduceri de pana la 90%, cele mai mari anuntate pana acum de catre un retailer de profil (din informatiile noastre).

CEL.ro a declarat, pentru HIT.ro, ca va include in campania promotionala de Black Friday peste 1000 de produse (gama, nu cantitate), iar cele mai mari reduceri vor fi aplicate la televizoare, laptopuri, telefoane mobile si smartphones.

Astfel, potrivit informatiilor CEL.ro, in perioada de Black Friday (21 - 23 noiembrie), magazinul va propune reduceri de pana la 1000 de lei la anumite modele de televizoare din oferta, dar si la laptopurile din gama disponibila pentru clienti.

De asemenea, mai anunta magazinul, cei care cauta un smartphone vor putea beneficia de reduceri de pana la 500 de lei la multe modele.

Nu in ultimul rand, produsele eletrocasnice din campania de Black Friday a CEL.ro vor putea fi achizitionate cu reduceri semnificative, de pana la 40%.

Cei de la CEL.ro spun ca organizarea Black Friday in data de 21 noiembrie, respectiv inainte de Black Friday-ul american, a fost stabilita pentru a se evita problemele de livrare a produselor comandate de catre clienti (1 Decembrie este, prin lege, zi libera). Reprezentantii companiei afirma ca s-au facut investitii in infrastructura pentru asigurarea unei bune functionari a site-ului si pentru livrarea comenzilor in timp.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: cel ro blackfriday reuceri mari CEL ro data black friday 2014 produse black friday CEL
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google