Brandul Nexus va fi inlocuit cu "Android Silver"

de Redactia Hit | 30 aprilie 2014

The Information, citat de The Verge, sustine ca Google vrea sa renunte la brandul Nexus, iar urmatoarele sale device-uri mobile de top vor fi reunite sub numele Android Silver.

Se pare insa ca in afara schimbarii de nume nu prea vom avea parte de noutati, Google apeland practic la un rebranding care, in cel mai bun caz, va insemna cresterea numarului de parteneri producatori hardware pentru smartphone-urile si tabletele gigantului IT.

Mai interesant este faptul ca Google intentioneaza sa investeasca foarte mult in proiectarea In-house a urmatoarelor smartphone-uri, iar cifra se ridica undeva la un miliard de dolari, potrivit TheVerge.

Pe langa producatorii "traditionali" cu care Google a colaborat pentru realizarea device-urilor Nexus, LG si Samsung, pe lista partenerilor pentru realizarea Android Silver mai apar Motorola, HTC si Sony. Zvonurile spun ca primele gadgeturi din gama Android Silver vor fi produse de LG sau Motorola.

Care vor fi avantajele device-urilor Android Silver in fata smartphone-urilor si tabletelor cu Android aflate sub diverse alte branduri? Update-urile vor fi publicate mult mai repede (si pentru toata gama de produse in aceeasi zi), iar versiunile de Android care vor rula pe gadgeturile din gama vor fi curate, fara bloatware.

De precizat este faptul ca nu auzim pentru prima data de disparitia brandului Nexus. Scriam pe aceasta tema la inceputul anului, iar articolul poate fi accesat AICI.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nexus brand android silver nexus redranding nexus google nexus device
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google