Bosch face la Jucu software-ul pentru camera 3D folosita in conducerea autonoma

de Redactia Hit | 3 iulie 2014

Bosch dezvolta, la centrul de cercetare din Jucu, un software pentru o camera cu senzori capabili de perceptie 3D, cu ajutorul careia vor putea fi detectate obstacolele din trafic si care va fi folosita in conducerea autonoma.

Presedintele Consiliului de Administratie al Grupului Bosch, Volkmar Denner, sustine ca o conducere autonoma a unui autovehicul "poate reduce semnificativ numarul accidentelor si poate mari, astfel, in mod evident gradul de siguranta de pe sosele", conform Mediafax.

"Traficul viitorului va fi electric, automatizat si interconectat. Conducerea autonoma a unei masini poate reduce semnificativ numarul accidentelor si poate mari astfel in mod evident gradul de siguranta de pe sosele. In plus, un flux mai bun al traficului poate reduce si consumul de combustibil. Printre tehnologiile dezvoltate de Bosch si care pot fi folosite pentru conducerea autonoma, camera stereo este unul dintre senzorii capabili de perceptie 3D, fiind deja create conditiile pentru productia de serie.

Cititi mai multe despre "Bosch face la Jucu software-ul pentru camera 3D folosita in conducerea autonoma" pe Business24.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: bosh masina autonoma fabrica bosh jucu software bosh jucu
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google