BlackBerry a finalizat restructurarea si este gata de lupta pe piata de smartphone

de Redactia Hit | 5 august 2014

BlackBerry a finalizat procesul de restructurare, considerat prelungit si dureros, si este din nou pe un trend pozitiv, reiese dintr-un document intern pentru angajatii sai.

"Am finalizat procesul de restructurare, precum si reducerea numarului de angajati, care a inceput acum trei ani si care acum face parte din trecut", a spus directorul executiv al BlackBerry, John Chen, intr-un document intern destinat angajatilor companiei, citat de Reuters.

(Sursa Foto: FinancialPost)

BlackBerry a redus numarul de angajati cu 60% in ultimi trei ani, in incercarea de a-si reveni. Compania a dominat piata telefoanelor inteligente in primii ani, insa pozitia sa a fost erodata in ultimii patru ani de Apple, cu terminalul iPhone, si de alti cativa competitori care au folosit sistemul de operare Android al celor de la Google pentru terminalele lor.

"Ce este mai important, vom face angajari in unele domenii, cum ar fi in dezvoltarea de produse, vanzari si servicii pentru clienti, chiar daca vor fi modeste pentru inceput", a mai spus Chen in acea nota interna.

Cititi mai multe despre "BlackBerry a finalizat restructurarea si este gata de lupta pe piata de smartphone" pe Business24

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: blackberry revenire john chen blackberry restructurare balckberry blackberry passport angajari blackberry
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google