Black Friday si pe elefant.ro: reduceri pe pana la 80%, 200.000 de produse in promotie

de Redactia Hit | 17 noiembrie 2014

Elefant.ro a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca va organiza Black Friday intre 21 noiembrie si 30 noiembrie, iar reducerile vor fi intre 40-80%.

De Black Friday, elefant.ro are reduceri intre 40% si 80% la peste 200.000 de produse. Promotia se aplica la "absolut toate categoriile de pe site, de la genti si parfumuri, la produse de decoratiuni interioare, vestimentatie, produse de ingrijire atat pentru copii, cat si pentru femei si barbati, telefoane, laptopuri, tablete, jucarii si carti".

“Toate produsele vor fi livrate din stocurile aflate in noul depozit de peste 3.000 mp al elefant.ro, in maximum o saptamana de la comanda, chiar si in cazul in care volumul de cereri va depasi asteptarile (...) Ne asteptam ca Black Friday sa genereze un volum de vanzari similar cu cel din una-doua luni de activitate normala. Estimam ca datorita Black Friday, in noiembrie vom avea un volum de peste 200.000 de tranzactii, declara Dan Vidrascu, CEO al elefant.ro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: elefant ro black friday reduceri black friday 2014 weekend black friday elefant ro telefoane laptopuri tablete
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google