Black Friday - prima zi, de la memory stick-ul de 20 lei la Mercedes-uri de la Emag!

de Redactia Hit | 22 noiembrie 2013

Astazi este prima zi de Black Friday in Romania. Cum va anuntam anterior, magazinele online si cele offline au demarat reducerile. Inainte de a va prezenta ce oferte principale au magazinele cu aceasta ocazie, va reamintim ca la sfarsitul lunii octombrie publicam un ghid anti-teapa de Black Friday in care va recomandam sa va notati preturile publicate la data respectiva (30 octombrie) pentru produsele care va intereseaza, pentru ca astazi sa puteti compara ofertele. Sunt sau nu mai mici preturile, oferetele sunt reale, exista "tepari"? Daca ati cititi articolul nostru si ati tinut cont de el, va veti da seama singuri de acest lucru.

De asemenea, va invitam sa comentati si sa semnalati eventualele minciuni de marketing observate chiar in acest articol, evident cu argumente. Dar sa vedem cu ce ne momesc magazinele si cum a demarat Black Friday de Romania.

In jurul orei 6.00 dimineata toate magazinele online erau "in picioare" cu mici exceptii de incarcare greoaie la acccesarea unor site-uri precum MediaGalaxy si Domo.

Emag, cel mai mare retailer online de la noi a activat ofertele la ora 6.45.

Care sunt ofertele magazinelor online astazi puteti vedea dand clic pe fiecare fotografie din cele pe care le aveti mai jos.

ARTICOLUL SE ACTUALIZEAZA!

EMAG (clic pe imagine pentru accesarea ofertelor)

Tot Emag a incercat sa "rupa gura targului" si a adaugat in oferta de Black Friday ...autoturisme. De la Dacia la... Mercedes. Daca va intereseaza, puteti achizitiona un Mercedes Clasa E220 la "doar" 44.999 de euro, fata de pretul de "lista" de 56.761 euro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: black friday 2013 emag balck friday reducere black friday site uri black friday 2013 oferta black friday
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google