Black Friday: Circa 4,7 milioane de romani asteapta sa cumpere electrocasnice, televizoare si telefoane

de Redactia Hit | 20 noiembrie 2014

Circa 4,75 milioane de romani cu varsta intre 18 si 65 de ani doresc sa cumpere produse de Black Friday, cu 1,3 milioane mai multi decat in 2013, primele trei categorii vizate fiind electrocasnicele mici, televizoarele si telefoanele mobile, potrivit unui studiu Millward Brown.

La fel ca in anii precedenti, in randul barbatilor si al segmentului de tineri (24 - 34 de ani) se observa un nivel al intentiei de cumparare semnificativ mai ridicat decat la nivelul populatiei generale. Fata de media generala de 13% a celor care au auzit de Black Friday si spun ca "sigur vor cumpara", in cazul barbatilor media urca la 15% iar in cazul tinerilor la 16%, mentioneaza studiul.

"In general, barbatii sunt mai entuziasti decat femeile cand vine vorba de cumparaturile online. O explicatie este ca produsele de care femeile sunt mai interesate (cum ar fi hainele, incaltamintea sau produsele de ingrijire personala) sunt mai degraba senzoriale si astfel necesita o experienta directa pentru o validare completa inainte de achizitie. Satisfacerea acestei nevoie reprezinta in continuare o bariera importanta", a declarat directorul firmei de cercetare MillwardBrown Romania, Daniela Lazar.

Cititi mai multe despre "Black Friday: Circa 4,7 milioane de romani asteapta sa cumpere electrocasnice, televizoare si telefoane" pe Business24.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: black friday 2014 blackfriday promotii blackfriday 2014 studiu black friday 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google