Avegant prezinta Glyph, la CES 2014 - un super gadget de realitate virtuala

de Redactia Hit | 27 decembrie 2013

Gageturile la purtator sau wearables vor prinde in 2014 un avant puternic pe piata, iar tendintele au fost deja trasate in acest an. Avegant este una dintre companiile care mizeaza pe acest tip de produse pentru a cuceri piata si ne-a pregatit deja, pentru prezentare, la CES 2014, un super gadget - Glyph.

Glyph este un gadget multifunctional. In principal, arata ca o pereche de casti cu design excelent, insa sub forma placuta privirii se ascunde o a doua functionalitate, care este "sarea si piperul" device-ului - realitate virtuala bazata pe tehnologia Virtual Retinal Display.

Pozitionat pe ochii utilizatorului, device-ul poate proiecta pe retina imaginile prin intermediul vizorului. Glyph este compatibil cu PC-uri, console de gaming, smartphones si tablet PC-uri. Potrivit Avegant, Glyph are baterie ce poate oferi device-ului o autonomie de aproximativ trei ore.

Deocamdata, nu stim mai multe despre gadgetul celor de la Avegant, dar in mod sigur este unul dintre acele device-uri care vor face o buna impresie la CES 2014, mai ales ca firma spune ca Glyph este gata sa intre in productie.

Mai trebuie precizat ca proiectul Avegant este unul Open Source si ca finantarea pentru aducerea gadgetului in magazine se va face prin strangere de fonduri printr-o campanie Kickstarter ce va demara in ianuarie.

Sursa: PocketLint

Cei de la The Verge au prezentat, recent, proiectul celor de la Avegant intr-un scurt material video pe care il puteti urmari in continuare:

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: avegant glyph realitatea virtuala Virtual Retinal Display ces 2014 gadget smartphones
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google