Asus lanseaza in iunie un ceas inteligent - control prin voce si gesturi

de Radu Eftimie | 11 martie 2014

Asus a dezvaluit, inca de la inceputul acestui an, cateva planuri de a lansa un smartwatch cu numeroase functii speciale in 2014, iar acum lucrurile par a intra in linie dreapta. Asus va lansa, cel mai probabil pana in luna iunie 2014, un ceas inteligent care va propune utilizatorilor control prin intermediul vocii si gesturilor. Nu este un zvon, iar detaliile au fost date chiar de Jonney Shih, presedintele Asus.

Oficialul companiei nu a dat foarte multe detalii despre noile produse "la purtator" ale Asus, asa ca putem vorbi doar despre o initiere a unei campanii de teasing. Totusi, exista cateva amanunte facute publice de-a lungul timpului si care se refera la categoria wearables a Asus.

In primul rand, producatorul incearca sa mearga pe aceeasi strategie ca si concurenta in sensul in care ceasul inteligent Asus nu va fi un gadget total autonom din punct de vedere al functiilor. Mai exact, va functiona in tandem cu smartphone-urile si (probabil) tabletele companiei. Detaliul nu ne face sa fim foarte incantati ceea ce se prefigureaza sub umbrela R&D a Asus...

Pe de alta parte, compania macar incearca sa aduce o serie de elemente noi pe parte de control al device-urilor inteligente la purtator. Ceasul de la Asus va putea fi comandat vocal si prin gesturi. La ce anume va servi un astfel de wearable? La aceleasi lucruri la care serveste si un Galaxy Gear de la Samsung sau un Peable. Cu alte cuvinte, nimic nou sub Soare.

De precizat este faptul ca oricat de nemultumiti ar fi consumatorii care asteapta un device revolutionar de la producatorii de profil, este greu de crezut ca un astfel de gadget va aparea prea curand. Iar motivele trec de granita tehnica si merg mai mult spre strategiile de produs pe termen lung.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus smartwatch ceas inteligent asus galaxy gear 2 peablet samrtwatch
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google