Asus lanseaza in acest an un smartwatch cu functii speciale

de Liviu Petrescu | 30 ianuarie 2014

Asus a dezvaluit planul de a lansa un smartphone cu numeroase functii speciale in acest an. Vestea a fost confirmata chiar de seful companiei taiwaneze, care nu a dat insa niciun alt detaliu despre gadgetul accesoriu.

Jonney Shih, presedintele Asus, a promis investitorilor inca din 2013 cateva lansari importante in acest an. Ceasul inteligent Asus ar putea fi dezvaluit chiar la targul Computex 2014, care se desfasoara in Taipei la inceputul lunii iunie.

Asus Smartwatch

Singura informatie oferita de oficialul companiei a tinut de faptul ca ceasul inteligent Asus va avea functii speciale, lucru care poate alimenta excesiv imaginatia analistilor. Citirea emailurilor si SMS-urilor pe un ecran mic la incheietura mainii nu au fost pana acum suficiente pentru a-i convinge pe multi oameni sa inlocuiasca ceasul clasic cu unul inteligent, deci orice functie noua este binevenita.

Noul smartwatch Asus ar putea avea de infruntat o concurenta tot mai mare. Samsung ar putea lansa in primavara a doua generatie de Galaxy Wear, in timp ce numeroase companii lucreaza la prototipuri de ceas inteligent, de la Apple si LG pana la Microsoft si Google.

Sursa: Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ceas inteligent asus smartwatch asus asus computex 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google