Asus isi extinde gama de gadgeturi cu Padfone Mini, un nou MeMO Pad si MeMOFone

de Liviu Petrescu | 12 august 2013

Planurile Asus cu privire la lansarile iminente au fost dezvaluite de o prezentare interna a companiei. Strategia de dezvoltare Asus include un PadFone Mini, alaturi de doua gadgeturi noi: Asus MeMO Pad HD 8 si Asus MeMOFone HD 5.

Intr-o prima faza, Asus va lansa noile Nexus 7, Transformer Pad HD si MeMO Pad HD 7, dar compania americana planuieste extindere gamei intr-un ritm alert. Din pacate, doar numele noilor gadgeturi sunt cunoscute, fara detalii suplimentare despre Asus Padfone Mini, MeMO Pad HD 7 si MeMOFone HD 5.

 

Roadmap Asus

In cazul Asus PadFone Mini, analistii speculeaza ca ar putea fi vorba fie de un gadget cu o tableta de dimensiuni mai reduse, fie chiar de un gadget de marimea unui smartphone, care sa concureze cu cele mai bune telefoane Android ale momentului.

Asus MeMO Pad HD 8 nu aduce probabil noutati in afara de dimensiunea de 8 inci. Specificatiile sale vor fi probabil apropiate de cele PadFone HD 7, cu un ecran cu rezolutie de 1280x800.

Cel mai interesant gadget nou pregatit de companie este ASUS MeMOFone HD 5, cu diagonala de 5 inci, dar succesul acestuia depinde de rezolutia ecranului HD. Pentru a concura cu cele mai populare smartphone-uri Android, va avea nevoie de 1080p.

Sursa: GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus padfone mini asus memo pad hd 8 asus memofone hd 5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google