Asus a vandut deja un milion de Padfone 2

de Redactia Hit | 5 februarie 2013

Desi in Romania Asus Padfone 2 va fi prezentat oficial abia maine, compania taiwaneza a vandut deja la nivel mondial un milion de unitati.

HIT.ro a testat prima generatie de Padfone si ne-am declarat impresionati de modul in care inginerii Asus au gasit cele mai bune solutii pentru a prezenta pe userilor o solutie 3-in-1 completa: telefon, tableta, netbook.

Padfone 2 este cu siguranta o evolutie in design (Asus a renuntat la capacul care inchidea smartphone-ul in tableta), dar si o evolutie ca performanta, partea de hardware fiind upgradata la cele mai noi tehnologii de pe piata. Desi nu a avut parte de o prezentare oficiala in Romania pana acum, Padfone 2 este disponibil deja pe piata locala la un pret de 3349 lei.

Cumpara de la eMAG.ro Asus Padfone 2

Vom reveni cu informatii de la evenimentul oficial de prezentare pentru Padfone 2 in Romania. Pana atunci, cei care nu au apucat sa vada detaliile primei generatii de Padfone pot citi review-ul HIT.ro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus padfone 2 specificatii asus padfone 2 asus padfone alb review asus padfone pret romania asus parfone 2
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google