Asus a lansat ZenWatch la IFA 2014. Companion pentru telefonul mobil. Aproape nimic iesit din comun

de Redactia Hit | 3 septembrie 2014

Asus a prezentat cu putin timp in urma, in cadrul IFA 2014 Berlin, ZenWatch, primul ceas inteligent al companiei taiwaneze.

Device-ul este un accesoriu companion pentru smartphone-uri, oferind o serie de functii care lucreaza in conjunctie cu terminalele mobile inteligente.

Mai exact, ZenWatch ofera cateva functii utile precum TapTap (dubla atingere a ecranului smartwatch-ului duce la identificarea pozitiei smartphone-lui), functie Remote camera (telecomandarea camerei foto a smartphone-ului), Cover to mute sau Presentation Control.

Display-ul Asus ZenWatch este un AMOLED curbat, cu rezolutie de 320x320p, protejat cu Gorilla Glass 3. Design-ul general al ZenWatch este unul rafinat, completat de o frumoasa bratara din piele naturala.

Hardware-ul ZenWatch este cel speculat inainte de lansare: procesor dual-core Snapdragon la 1,2GHz si 512MB RAM, memorie interna de 4GB si o baterie de 1.4Wh. De asemenea, noul ces inteligent al Asus ofera Wifi, Bluetooth 4.0, dar si senzori care pot monitoriza activitatea cardiaca.

Trebuie sa recunoastem ca asteptam mai mult de la Asus si ne-am fi dorit o surpriza pe parte de inovatie in segmentul wearable din partea producatorului. Se pare, insa, ca mai avem de asteptat.

Gadgetul va deveni disponibil comercial la sfarsitul acetei luni la pretul de 199 euro.

De precizat este faptul ca Asus a prezentat la IFA si alte produse, inclusiv laptopuri si tablete, asupra carora vom reveni intr-un articol separat.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus zen watch ceas inteligent zen watch
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google