Archos lucreaza la un dispozitiv de Realitate Virtuala cu un pret incredibil de mic

de Redactia Hit | 15 octombrie 2014

Marile companii din tehnologie isi orienteaza din ce in ce mai multe resurse de cercetare si dezvoltare pentru realizarea unor device-uri de Realitate Virtuala, fie ca acestea sunt dedicate divertismentului, fie altor activitati, de exemplu stiintifice. Cel mai recent urcat in barca VR este Archos, care a anuntat ca lucreaza la un headset de acest tip.

Nu mai insiram acum toate dispozitivele VR care vor fi lansate in curand pe piata, mai ales ca ele vor avea preturi destul de mari de achizitie. Headset-ul Archos tocmai prin acest aspect se deosebeste semnificativ de concurenta. Gadgetul va costa doar 30 de euro(!), suma care pare incredibil de mica pentru un device care promite sa faca fix acelasi lucru de care este capabil Gear VR de la Samsung si Facebook (Oculus) si care va costa cel putin 150 de euro.

(foto: ArcTablet)

Potrivit ArcTablet, site-ul care a publicat informatia referitoare la dezvoltarea de catre Archos a unui headset VR, device-ul va functiona, ca si Gear VR de la Samsung, cu ajutorul smartphone-urilor cu display-uri de dimensiuni intre 4 si 6 inch. Practic, smartphone-ul va fi amplasat in interiorul headset-ului, ceea ce va permite utilizatorului sa vizioneze imagini stereoscopice 3D ale ecranului telefonului mobil. Ca si Gear VR de la Samsung, se pare ca si headset-ul VR al Archos va ajunge pe piata in noiembrie sau decembrie.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: archos virtual reality realitate virtuala headset archos samsung gear vr oculus rift
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google