Archos lanseaza un nou tablet PC: Carbon 97

de Liviu Petrescu | 9 iulie 2012

Archos lanseaza o noua tableta Android cu Ice Cream Sandwich. Dupa Child Pad, Archos Carbon 97 ofera specificatii rezonabile la un pret de numai 250 dolari.

Dupa ce a lansat Child Pad in urma cu 2 luni, Archos pregateste un concurent pentru noua tableta Google Nexus 7. Compania franceza lanseaza mai intai tableta cu diagonala de 9,7 inci, dar planuieste sa ofere si variante de 7 si 8 inci in viitor, scrie TheVerge.

Archos lanseaza un nou tablet PC: Carbon 97

Cu un ecran multi-touch, tablet PC-ul Archos include un procesor la 1GHz si 1GB de memorie RAM. Archos Carbon 97 va rula Ice Cream Sandwich si va fi lansat pana la finalul lunii la un pret de 250 dolari.

Tableta Android include spatiu de stocare de 16GB, ce poate fi extins prin card microsSD de pana la 32GB. Archos Carbon 97 ofera un port USB, alaturi de HDMI si doua camere foto, pe spate si frontala.

In afara de aplicatiile ce pot fi descarcate in Google Play, tableta Archos include cateva aplicatii preinstalate: Office Suite Viewer, News Republic, Brief Me si un demo World of Goo.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: archos carbon 97 tableta android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google