Archos lanseaza o suita smart-home controlabila prin Android si iOS

de Bogdan Constantinescu | 23 iunie 2014

Cei care-si doresc o suita smart-home pe care sa o controleze prin intermediul iOS pot fi fericiti: Archos are exact ceea ce trebuie, cu tableta, camere de luat de vedere si o serie de senzori de mediu. 

Desigur, acest lucru se poate face si prin Android si tine doar de aplicatia respectiva.

Cele doua camere cu senzor de miscare, de marimea unei mingi de tenis de masa, pot detecta miscarea pe o raza de 10 metri. Ele pot fi folosite atat pentru a filma, cat si pentru a face fotografii.

In ceea ce priveste mediul, avem senzori de temperatura alaturi de cei de umiditate, iar camera, cele doua camere de miscare plus senzorii de mediu rezista la apa in cazul in care sunt folosite in afara casei.

Toata suita foloseste Bluetooth pentru a comunica, iar Archos spune ca bateriile pot dura si 1 an de zile pana sa fie nevoie de inlocuire. Kit-ul de baza, care include tableta, doua camere, doua camere de miscare si doi senzori de mediu poate fi comandat acum de la producator pentru aproximativ 250 de dolari. Compania a anuntat ca pana la finalul toamnei vor mai fi lansate cateva obiecte care se pot conecta, cum ar fi un sistem care poate prelua comanda electrocasnicelor din casa.

Sursa: Apple Insider

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: specificatii sistem Archos amanunte smart home Archos preturi sistem smart home Archos
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google