Archos a lansat comercial GamePad: device 2-in-1 - tableta si consola

de Radu Eftimie | 7 decembrie 2012

Archos nu este un nume oarecare pe piata device-urilor portabile, iar compania vrea sa-si consolideze pozitia pe care a castigat-o, nu atat prin tabletele cu Android, cat prin PMP-urile recunoscute pentru fiabilitate si functii complexe.

Archos a lansat Archos GamePad, o tableta cu ecrand e 7 inci si cu design asemanator consolelor portabile de jocuri. La o prima vedere, device-ul Archos este ceea ce lipsea de pe piata, iar acum ramane ca doar utilizatorii sa decida cat de bine a reusit compania franceza sa combine cele doua concepte: tableta si consola de gaming.

Gamepad este disponibila deja prin intermediul magazinului online al companiei la un pret de aproximativ 160 de euro. Archos Gamepad ofera un ecran de 7 inci cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli, un procesor dual-core tactat a 1,6 GHz si care este ajutat pe parte grafica de un GPU Mali 400mp quad-core.

Mai exact, tableta-consola are tot ceea ce trebuie pe parte hardware pentru a rula majoritatea jocurilor si aplicatiilor din Google Play, care pot fi instalate in memoria interna de 8GB (ce poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 64GB).

Foarte important este si faptul ca GamePad-ul dispune de un design in care au fost incluse butoane fizice pentru controlul diferitelor jocuri.

Noul device de la Archos ruleaza Android 4.1 si ofera si un port mini-HDMI pentru conectarea consolei la un televizor compatibil.

Sursa: Engadget, Archos.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: archos gamepad jocuri archos gamepad lansare archos gamepad pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google