Archos Gamepad 2 a fost lansat oficial. Salt la 2GB RAM, procesor quad-core si display HD IPS

de Radu Eftimie | 10 octombrie 2013

Prima generatie Archos GamePad este disponibila pe piata din Romania la un pret de 800 de lei, iar la sfarsitul acestei luni a doua generatie a consolei de gaming isi va face aparitia in magazinele autohtone.

Archos GamePad 2 a fost lansata astazi oficial, iar pretul pentru Europa este de 180 de euro. Asta inseamna ca si pe piata din Romania device-ul va fi disponibil la un pret similar generatiei anterioare (800 lei). Potrivit specificatiilor oficiale ale GamePad 2, noua tableta, ce ofera butoane fizice de control pentru jocuri, reprezinta o evolutie semnificativa fata de primul model, cel putin pe parte de hardware.

Astfel, noul Archos GamePad 2 ofera 2GB RAM, fata de 1GB prima generatie, un procesor quad-core ARM Cortex A9 (GamePad 1 are procesor dual-core), iar dispay-ul a primit si el un upgrade. GamePad 2 ofera un display IPS cu rezolutie de 1280 x 800 p (fata de 1024 x 600 p - Gamepad 1). GPU-ul este un Mali 400 MP4 (quad-core)

Archos GamePad 2 ruleaza Android 4.2 si dispune de o baterie mai puternica fata de primul model, care ajutata de procesorul economic (pe arhitectura de 28nm) va asigura o autonomie sporita.

Spatiul de stocare intern este de 8GB sau 16GB, iar tableta ofera si un slot pentru carduri microSD (pana la 64GB).

GamePad 2 ofera Dual band WiFi (2.4GHz & 5GHz), Wireless display, Bluetooth, HDMI, micro USB (2.0), USB OTG si jack audio 3,5mm.

Noua tableta a francezilor vine la pachet cu doua jocuri apreciate, Asphalt 8: Airborne si Modern Combat 4: Zero Hour, ambele cu suport pentru controller-ul Gamepad 2.

Tableta are dimensiuni de 200.5 mm x 154 mm x 9.9 mm si o greutate mai mare decat prima generatie, 400 de grame in loc de 330 grame, ce poate fi pusa pe seama bateriei mai puternice.

Sursa: Archos via Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: archos gamepad 2 specificatii archos gamepad 2 gamepad 2 pret romania lansare archos gamepad 2
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google