Archos GamePad 2, dezvaluit in oferta unui retailer

de Redactia Hit | 24 septembrie 2013

Archos GamePad 2, urmasul device-ului care a fost lansat pe piata in ianuarie, in cadrul CES 2013, a aparut pe site-ul unui retailer, alaturi de specificatiile hardware ale gadgetului.

Conceptul Archos GamePad nu este deloc unul lipsit de sens, mai ales pentru cei care folosesc o tableta pentru gaming in Android. Cu toate astea, prima versiune nu a atras foarte mult atentia utilizatorilor, insa Archos nu renunta la concept.

Archos GamePad 2 dispune de un display de 7 inci cu rezolutie de 1280 x 800p de tip IPS, un upgrade fata de 1024 x 600p oferit de primul GamePad. De asemenea, procesorul este acum un quad-core (in loc de dual-core) tactat la 1,6GHz si 2GB RAM (fata de 1GB RAM in prima versiune). Designul tabletei include butoanele fizice de control dispuse ergonomic.

Deocamdata, nu se stie exact data de lansare comerciala si nici pretul. Cei de la SlashGear spun ca noul gadget ar putea sa coste in jur de 200 de dolari, avand in vedere upgrade-ul fata de prima versiune GamePad (care costa 170 de dolari).

Surse: Slashgear, Liliputing

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: archos gamepad 2 specificatii archos gamepad 2 tableta gaming android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google